Algemeen Coördinator

Gideon

Als socioloog, schrijver & kookfanaat, leest Gideon veel oude boeken en gaat vaak naar de fitness om tegen zo’n boksbal aan te slaan. Zijn familie komt uit Zeeland en hij heeft zelf in Middelburg en Tilburg gewoond en gestudeerd. Hij woont nu vlakbij Rotterdam.


Netwerkcoördinator

Rosie

Rosie is dokter in wording en een aspirerend blogger. Hoewel de geneeskunde een veeleisende en tijdrovende partner is, blijft ze hardnekkig vasthouden aan haar passie voor de (inter)religieuze dialoog. De wetenschap en religie delen dan ook vreedzaam een boekenkast.


Luistercampagne Coördinator

Gjalt

Gjalt is net afgestudeerd ruimtevaartingenieur en de afgelopen 2 jaar bezig geweest binnen de klimaatbeweging. Oorspronkelijk uit Lelystad en nu wonende te Delft houdt hij zich bezig met de Luistercampagne en is altijd op zoek naar enthousiaste Luisteraars.


Sociale Media Coördinator

Iris

Iris heeft het Brabantse platteland verruild voor Den Haag. Ze is bezig met haar Master bestuurskunde en wil verder in de duurzaamheidswereld. Ze voelt zich op haar best in de buurt van het strand en is altijd te porren voor live muziek of een spelletjesavond.


Evenementen Coördinator

Indya

Indya studeert Health Economics and Management in Rotterdam. Volgend jaar zal ze haar studie vervolgen in Innsbruck, waar ze snowboarden, hiken en studeren perfect kan combineren. Sport en brains gaan bij Indya helemaal samen. Na jarenlang op hoog niveau te hebben gebasketbald, traint zij nu zelf een team enthousiaste U14 bball-boys.


Fotograaf en Luisterteam Buurt & Scholen

Janna

Janna is student Watermanagement aan de Hogeschool Rotterdam en een fanatieke amateurfotograaf. Binnen de Beweging in eerste instantie actief als fotograaf en later gegrepen door de noodzaak eerlijke dialogen met elkaar te voeren over allerlei maatschappelijke onderwerpen. Naast fotograferen is Janna altijd in voor een gezellig etentje met vrienden en een rit op haar verzorgpaard.