Met zo veel mogelijk mensen in gesprek gaan; dat kunnen wij niet alleen. Daarom werkt de Beweging samen met initiatieven in heel Nederland. Niet alleen belangrijk voor een groter bereik, maar ook om de Nationale Luistercampagne ook bij jou in de buurt te brengen. Daarnaast hebben we ook helden die ons ondersteunen met andere bijdragen, waar wij zeer dankbaar voor zijn. Samen werken we naar een open en respectvolle samenleving!

Dwarszitter

Dwarszitten is een gesprek tussen twee personen die elkaar normaal gesproken niet zo snel ontmoeten of spreken: de Dwarszitter en de Luisteraar. De luisteraar zal vooral heel goed en empathisch moeten luisteren, zonder invulling of oordeel. Het gesprek begint met een simpele vraag: wat zit jou dwars?

Nederland in Dialoog

Nederland in Dialoog wil de sociale samenhang in Nederland versterken door inzet van de Dialoog. In een groeiend aantal plaatsen wordt jaarlijks de Dag of Week van de dialoog georganiseerd. Daarbij wisselen duizenden Nederlanders aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit en zetten stappen om hun dromen handen en voeten te geven.

Dare to be Grey

De campagne Dare to be Grey wil de polarisatie doorbreken. Door een platform te creëren voor persoonlijke verhalen, bieden wij iedereen in het grijze midden een vooraanstaande plaats in het maatschappelijk debat. Kies ook jouw kleur in het grijze midden en dare to be grey.

Landgenoten

Landgenoten trekt het land in om verhalen en portretten te verzamelen van verschillende mensen binnen de grenzen van ons kikkerland. Op deze manier laat Landgenoten mensen met elkaar kennis maken die anders nooit met elkaar in aanraking zouden komen, in de hoop het onderlinge begrip in de samenleving te vergroten.

Studio Anton Sinke

Anton Sinke is sinds 1983 zelfstandig grafisch ontwerper/fotograaf in Nieuwerkerk a/d IJssel. Hij ontwerpt o.a. huisstijlen, promotiemateriaal, advertenties, magazines en (lied)boeken. Voor de Beweging heeft Anton de huisstijl en de posters gesponsord, waar we hem natuurlijk zeer dankbaar voor zijn.

Pakhuis de Règâh

Pakhuis de Règâh in Den Haag is een onafhankelijk platform van en voor Den Haag en haar inwoners, waar mensen elkaar informeren, inspireren en samen co-creëren. Pakhuis de Règâh is er voor de stad. Het Pakhuis is een belangrijke partner, die bijdraagt aan de Beweging met expertise en vergaderruimtes.

Wil je met jouw initiatief ook meedoen aan de Nationale Luistercampagne? Mooi! Neem contact met ons op, we praten graag met je over samenwerking. Wil je zelf meewerken om de Nationale Luistercampagne bij jou in de buurt te organiseren? Doe mee!